UAS hallitus: ajatuksia ja vihjeitä senioritoimikunnan toiminnan pohjaksi

Senioritoimikunnan puheenjohtajan toimenkuva ja tehtävät

Jos seurasi senioritoiminnassa on hyväksi havaittuja toimintoja, tapahtumia tai pikku jippoja, niin täällä niistä kertomalla muutkin seurat voivat napata idean toimintaansa mukaan.
Jaettu idea on moninkertainen ilo.

Talviharjoittelua
Gumböle Golfissa ollaan aktiivisia myös
talviaikaan ja valmistaudutaan jo tulevaan kesäkauteen. Golf-kunnon ja
lyöntituntuman säilyttämiseksi - mm. golfsimulaattori. Lue lisää Gumböle
Golf Senioritoimikunnan pj:n Rami Ruoholan laatimasta
talviharjoittelusta.

Ranking
Pickala Golfin Rainer Nyman
kertoi syyskokouksessa 20.10.2014 kehittämästään ja nykyisin heillä käytössä olevasta senioreiden ranking -systeemistä. Monessa seurassa edustuspelaajien valinta ja kisoihin lähettäminen on terassiparlamentin täysistunnon tulos ja useimmiten se aiheuttaa enemmän suukopua kuin -sopua.
Rainerin ranking-menetelmässä kilpailijat keräävät pisteitä eritasoista kilpailuista, tasoituksesta ja edellisen kauden menestyksestä ja yhteispisteistä on siten yksiselitteisen helppoa valita pelaajat edustustehtäviin.
Linkeistä avautuu avaintaulukot.

Ranking pisteet
Esimerkki pistekertymästä

Kilpailukulukorvaukset
Pertti Heinisen toimesta lähetettiin UAS seurojen vetäjille syyskuussa kysely heidän seurassaan käytössä olevista kilpailujen kulukorvaustavoista.
Vain kolmannes vetäjistä piti vastaamista vaivan väärttinä, joten asia ei sen perusteella ole seuroissa pääpuheenaihe. Tuon suppeankin otannan perusteella nähdään, että seurat eivät ole samalla viivalla senioripelaajien kisakuluja korvatessaan. Myös saman seuran toimintavuodet eivät ole veljeksiä, joten mitään pysyvää suositusta ei voi edes ehdottaa, mutta toivottavaa olisi, että ainakin keskinäisissä vuoroin vieraissa - kisoissa kohtelu olisi tasaveroista.
Kyselyn vastauspostin monimuotoisuuden vuoksi siitä en onnistunut luomaan tivistä yhteenvetoa, mutta vastausposti on luettavissa sellaisenaan tästä liitetaulukosta.